GYIK

Hogyan regisztrálhat ingyen ill. adhatok fel ingyen hirdetést az www.epuletenergetkaitanusitvanyok.hu -n?

A regisztráció gomb a www.epuletenergetkaitanusitvanyok.hu lap tetején lévő sávban található.
A regisztrációkor a mezőket lépésről lépésre töltse ki, és ügyeljen arra, hogy kizárólag valós adatokat adjon meg.
- Ha először ad fel ingyenes hirdetést a www.epuletenergetkaitanusitvanyok.hu -n, akkor a hirdetés feladásához ingyenes regisztráció szükséges. Ehhez nyomja meg a www.epuletenergetkaitanusitvanyok.hu lap tetején lévő sávban található Regisztráció gombot.
- Neve vagy cégneve, e-mail címe és jelszava, és a biztonsági kód megadása után e-mailt küldünk önnek, amelyből aktiválhatja regisztrációját. Figyelem! A jóváhagyást megelőzően is be tud lépni a www.epuletenergetkaitanusitvanyok.hu oldal kezelőfelületére, de a jóváhagyás nélkül adatlapja és hirdetése nem jelenik meg.  Hiánypótlásáról emailt küldünk, ill. szövegben értesítjük.
- Ha elfelejtette jelszavát, emlékeztető emailt küldünk.
- Belépését követen (hirdetéskezelő felületre), kitöltheti cégének, vállalkozásának adatait, elérhetőségét, bemutatkozását, nyitva tartását stb.. ill. hirdetését megszerkesztheti. Itt tudja mindezeket módosítani, ill. törölni is.
- Ha már regisztrált a www.epuletenergetkaitanusitvanyok.hu és egy legközelebbi alkalommal tér vissza megtekinteni vagy módosítani  cége, ill. vállalkozása oldalunkon való megjelenését, akkor a www.epuletenergetkaitanusitvanyok.hu főoldal tetején található Bejelentkezés gombra kattintva, ezt megteheti.

A regisztráció, és cégének, vállalkozásának hirdetése ingyenes a www.epuletenergetkaitanusitvanyok.hu –n.

Azonban szerkesztőségünk fenntart  bárminemű kártérítési igény kizárása mellett, minden jogot a www.epuletenergetkaitanusitvanyok.hu –n való megjelenés korlátozására és a cégek ill. vállalkozások regisztrációjának ill. hirdetésének  akár törlésére.
A regisztráló ill. hirdető minden felelőséget vállal a regisztrációban feltöltött adatokért és információkért.

Kérjük, hogy csak akkor regisztráljon, ha:

- jogosult a törvényekben előírt épületenergetikai tanúsítványok kiállítására.
- cége, ill. vállalkozása a törvényeknek megfelelően számlaképes.
- cége ill. vállalkozása humán és infrastrukturális ellátottsága alkalmas a minőségi, és határidős munkák elvégzésére.
- a cégének ill. vállalkozásának adatlapján törvényekben, közerkölcsben nem ütköző, és valós információkat, adatokat, képmegjelenítést kíván megadni.
- szándékot érez arra, hogy a www.epuletenergetkaitanusitvanyok.hu  gyűjtőportál közösségének hírnevét, megbízóink és ügyfeleink megelégedettségét öregbíteni kívánja.